Een initiatief van amega groep
Meer informatie?  088 3749765

Over ons


Autolagebijtelling.nl is een initiatief van Amega Groep.

Het aanbod van onze lage bijtellingsauto's is te vinden bij onze vestigingen van Ames AutobedrijfAmes OccasioncentrumAmes Sales Outlet, SvensCar en H-Point. U kunt Autolagebijtelling.nl telefonisch bereiken via 078-648 42 01 of gebruik het contactformulier.

Amega Groep 

Amega bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de automotive branche in Zuid-Holland-Zuid. Deze groeiende en klantgerichte organisatie van ruim 450 mensen, is de moedermaatschappij van diverse dealerschappen, AA Lease en AA Rental, Service Only, enkele schadebedrijven en PSB bedrijfswageninrichting.AA Lease

AA Lease is de leasemaatschappij van Amega. Al jarenlang is AA Lease specialist op het gebied van bedrijfswagenlease en wagenparkbeheer. U kunt bij AA Lease terecht voor alle merken personen- en bedrijfswagens. , maar ook voor advies betreft bedrijfswagenlease en -inrichting. AA Lease maakt uw wagenparkbeheer eenvoudig, zonder dat u grote investeringen in uw wagenpark hoeft te doen. Op die manier houdt AA Lease al meer dan 30 jaar ruim 7.500 auto’s op de weg.Ames Autobedrijf

Ames Autobedrijf is een familiebedrijf met historie. De oorsprong komt voort uit Gebr. Ames dat in 1905 werd opgericht. In 1952 opent Jan Ames zijn bedrijf dat de geschiedenis ingaat als de eerste Volkswagendealer in Dordrecht. Ames is uitgegroeid tot een toonaangevend dealerbedrijf voor Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda met vestigingen in Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, Oud-Beijerland en ’s Gravendeel. Ondanks die groei heeft Ames in al die jaren de sfeer en nuchterheid van een familiebedrijf behouden.  

Ons lage bijtellings-aanbod is te bewonderen in onze showrooms van de volgende vestigingen:


Ames Autobedrijf Dordrecht
Laan der Veren
igde Naties 75 
3316 AK Dordrecht


Ames Audi Centrum
Mijlweg 33
3316 BE Dordrecht


Ames Autobedrijf Oud-Beijerland
Prinses Irenestraat 7
3261 AP Oud-Beijerland


Ames Autobedrijf Ridderkerk
Wolweverstraat 2
2984 CD Ridderkerk


Ames Sales Outlet Sliedrecht 
Sportlaan 301
3364 DK Sliedrecht


Ames Occasioncentrum
Langeweg 350
3331 LG Zwijndrecht 

Bij Ames Autobedrijf kunt u ook terecht voor de merken SEAT en Skoda;


Ames Skoda Centrum
Laan der Verenigde Naties 109
3316 AK Dordrecht


Ames Auto Casa
Laan der Verenigde Naties 55
3316 AK Dordrecht


Ames 's-Gravendeel (service vestiging)
Mijlweg 65
3295 KG 's-Gravendeel


SvensCar

SvensCar is de officiële merkdealer van Volvo in Dordrecht en omstreken. SvensCar is gevestigd in een modern en duurzaam pand aan de Mijlweg 29 in Dordrecht. Naast de nieuwe modellen van Volvo is er een ruime keus aan occasions, waaronder de jonge Volvo Selekt Auto’s. De servicetechnici van SvensCar verzorgen reparatie en onderhoud, geheel volgens de fabrieksspecificaties. SvensCar is tevens een Volvo Erkend Schadebedrijf.


SvensCar
Mijlweg 29
3316 BE Dordrecht

H-Point

H-Point is de officiele merkdealer van Hyundai in de Drechtsteden en voorloper in de verkoop van auto's met een lage CO2 uitstoot zoals de Ix35 waterstof auto en de Hyundai IONIQ, de eerste elektrische auto in 3 aandrijflijnen (hybride, full-electric, plugin-hybride) van Hyundai. 


H-Point
Mijlweg 31
3316 BE Dordrecht