Een initiatief van amega groep
Meer informatie?  088 3749765

VOLKSWAGEN PASSAT GTE BIJ AMES:
ALLEEN NOG DIT JAAR VOOR 5 JAAR VERZEKERD VAN 15% BIJTELLING

Drechtsteden Business - donderdag 01-09-2016 Alleen dit jaar nog profiteert de zakelijke rijder bij aanschaf van een nieuwe auto vijf jaar lang van een lage bijtelling. Geniet daarom nog in 2016 van de lage bijtelling en veel voordeel op de Volkswagen Passat GTE Connected bij Ames. “Want bovenop de toch al rijke standaarduitrusting ontvangt u ook nog eens het Executive pakket met vele extra’s.”
 

Aan het woord is manager Reinier de Koning van Ames. Hij vertelt over de unieke e plug-in hybride auto en over de veranderde bijtellingsregeling en de actie. “Begin juli heeft de Eerste Kamer ingestemd met het voorstel dat per 1 januari 2017 ook voor plug-in hybride auto’s een bijtelling van 22% gaat gelden. 2016 is daarmee het laatste jaar dat de zakelijke rijder nog kan profiteren van de lage bijtelling van 15%. Staat de auto voor 31-12-2016 nog op kenteken, dan kunt u als zakelijke rijder nog maar liefst tot vijf jaar van 15% bijtelling genieten.”
 

Verlaagde aanschafprijs

Naast de in mei geïntroduceerde Golf GTE Connected Series is vanaf nu ook de Passat GTE (zowel Limousine als Variant) verkrijgbaar als extra aantrekkelijke Connected Series of Connected Series Plus. In het tijdelijke actiemodel van de Passat komen connectiviteit en entertainment samen. De Koning verwacht dat er hierdoor in het tweede deel van dit jaar nog een run ontstaat op de Volkswagen Passat GTE. “Rijders kunnen bij aanschaf in 2016 nog vijf jaar lang genieten van een 7% lagere bijtelling. Net als vorig jaar zullen Nederlanders door de stijgende bijtelling massaal een nieuwe auto aanschaffen om daarmee in de oude, voordeligere bijtellingscategorieën te blijven vallen. Voor mensen die de boot toen hebben gemist is het nu of nooit,” benadrukt De Koning. En om het nog eens extra aantrekkelijk te maken doet Ames er een schepje bovenop door de aanschafprijzen te verlagen. “Bij aanschaf van de Volkswagen Passat GTE ontvangt de klant een voordeel dat kan oplopen tot bijna € 5.000.”
 

Zeer scherpe prijsstelling en zeer complete uitrusting

Volgens De Koning een extra sterk aanbod voor de zakelijke rijder door de zeer scherpe prijsstelling en zeer complete uitrusting. Bovendien ontvangt de klant bovenop de toch al rijke standaarduitrusting ook nog eens het Executive pakket. Het pakket bevat o.a. een navigatie-, radio- en multimediasysteem 'Discover Media', de connectiviteits- en servicediensten van 'Car-Net' (o.a. Apple Carplay™), digitale radio-ontvangst (DAB+), 17 inch ‘London’ velgen en de e-remote app. “Het totale voordeel bedraagt € 4.900,” weet De Koning. 
 

Zuinig voor het milieu en voor de portemonnee

Wat de aantrekkelijke vanaf prijzen voor de bijtelling betekenen legt De Koning uit. “Least u vóór 1 januari een Volkswagen Passat Variant GTE dan kan uw netto bijtellingswinst oplopen tot  € 8.000 in vijf jaar. Als u dat vergelijkt met de De Volkswagen Passat TDI kan het netto bijtellingsvoordeel van de GTE oplopen tot € 5.340. En dan hebben we het nog niet eens over het verschil met andere merken in een vergelijkbaar segment.” Of dat nog niet genoeg is vindt u bij Ames ook de Golf GTE Connected Series. Naast de nieuwste connectiviteitsfeatures, waaronder de e-remote App, biedt deze plug-in hybride een nog rijkere uitrusting tegen een scherpe vanafprijs. De Koning zegt tot besluit: “De Volkswagen GTE is dus niet alleen zuinig voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.” Bovendien komt de auto ook in aanmerking voor milieu-investeringsaftrek (MIA).

Bron: www.ames.nl/volkswagen/volkswagen-passat-gte-bij-ames.html